Avem un grup de chat pe WhatsApp si Telegram

intrebari si informatii - inginer mecanic si chimist

Salutari Sanatate si Bafta,

1-Va rog mult am nevoie de mai multe informatii despre pasii de emigrare in Australia multumesc mult tuturor acelora care doresc sa ma ajute.

Deci ce este 189 ptr 60 de puncte un tip de viza, idem ptr 190 ptr 190 care-I diferenta si asemanarea dintre 189 si 190 mersi mult.

2-Se poate obtine spre exemplu viza permanenta de resident dar cu pozitie de job direct adica sa emigrezi si sa incepi munca conform pregatiri profesionale si skills daca da cum se numeste aceasta viza, mersi mult.

3-Exemplu daca sunt cetatean Canadian or US o sa mai fie necesar testul de limba Engleza ptr procesul de emigrare, mersi mult.

4-Nu prea este foarte clar felul in care se aplica punctele dau un exemplu eu 47 de ani sotia 43 eu inginer mechanic over 12 years work experience in mechanical drafting design cu ProE WF 2-3 si Solid Works 2009-2016 deci  4 years canadian work experience sotia chimist cu over 11 years work experience in chimie organica anorganica 7 years Canadian work experience, eu studii universitare idem sotia  de 8 ani locuim si traim in Canada care este punctajul ptr cazul nostru multumesc mult.

5-Bun sa zicem ca trecem procesul de emigrare care sunt sansele sa gasim de lucru ca si mechanical engineer cu specializarea drafting design cu ProE si Solid Works nu ma deranjeaza sa lucrez la inceput si ca drafter iar ptr sotia idem ca si chimist dau un exemplu la inceput in Canada ne-am lovit extrem de tare de abordarea nu aveti experienta canadiana foarte crunta si neprincipiala dar foarte reala care este abordarea Australiana si acolo trebuie sa avem experienta Australiana ca sa lucram in domeniile in care avem educatie skiils si work experience? multumesc mult.

6-Daca ar fii sa recomandati ca si provincie stat care ar fi cea mai buna zona de trait si locuit care sa fie si stabila economic ptr un inginer mechanic cu specializare drafting design pe mecanice sa zicem gen Caterpillar, tanks on trailers, custom body trucks, si ptr un chimist specializat pe organic annorganic sa zicem de la pfarmaceutical la petrol ape etc, ambi putem sa transferam skills rapid si efficient pe domenii aferente, multumesc frumos.

7-Se poate sa ne recomandati un agent o firma de emigrare ptr Australia extrem de serioasa rapida stabila eficienta cu experienta pe proceduri de emigrare ptr aceasta zona multumim mult.

8- Ce sanse avem sa fim evaluati ptr acest punctaj de emigrare in mod real si profesionist exista vreun system de calcul free exista un agent o persoana o institutie care ne poate ajuta ptr faptul ca la criteriul de virsta suntem la limita la restul nu cred sa avem problem si am dorii sa stim daca avem punctajul necesar ptr a ne califica si fi eligibili, ptr a sti foarte clar daca vom investi s-au nu intr-un eventual proces de emigrare multumim mult tuturor acelora care vor sa ne ajute ptr acest punctaj.

corectare intrebarea no 5 este skills scuze am tot incercat sa corectez dar nu am gasit Solutia buna mersi de intelegere uneori mai gresim in scriere or exprimare.

Post edited by J on

Comentarii

 • albisor17 said:

  Se poate obtine spre exemplu viza permanenta de resident dar cu pozitie de job direct adica sa emigrezi si sa incepi munca conform pregatiri profesionale si skills daca da cum se numeste aceasta viza, mersi mult.

  Visa 189 si 190:  Ce beneficii imi ofera o viza de tip "general" in Australia ?

  Exemplu daca sunt cetatean Canadian or US o sa mai fie necesar testul de limba Engleza ptr procesul de
  emigrare, mersi mult.

  Da
  Nu prea este foarte clar felul in care se aplica punctele dau un exemplu eu 47 de ani sotia 43 eu inginer mechanic over 12 years work experience in mechanical drafting design cu ProE WF 2-3 si Solid Works 2009-2016DECI  4 years canadian work experience sotia chimist cu over 11 years work experience in chimie organica anorganica 7 years Canadian work experience, eu studii universitare idem sotia  de 8 ani locuim si traim in Canada care este punctajul ptr cazul nostru multumesc mult.

  Punctajul este destul de clar albisor. Citeste cu atentie.

  Doar unul din voi este aplicantul principal, de regula cel cu cele mai multe puncte.

  sa zicem ca trecem procesul de emigrare care sunt sansele sa gasim de lucru ca si mechanical engineer cu specializarea drafting design cu ProE si Solid Works nu ma deranjeaza sa lucrez la inceput si ca drafter iar ptr sotia idem ca si chimist dau un exemplu la inceput in Canada ne-am lovit extrem de tare de abordarea nu aveti experienta canadiana foarte crunta si neprincipiala dar foarte reala care este abordarea Australiana si acolo trebuie sa avem experienta Australiana ca sa lucram in domeniile in care avem educatie skiils si work experience? multumesc mult.

  Si aici te vei lovii de experienta Australiana si lipsa ei. Faptul ca vii din Canada poate fi un + ? Nu stiu, de tine/voi tine sa va vindeti skill-urile.

  Mie personal mi se pare ca experienta locala este foarte importanta. Eu am lucrat cu oameni fara experienta locala si m-au scos din sarite pana si-au intrat in ritm. Si nu nu mai pe mine, au demoralizat toata echipa o buna perioada de timp.

  De pinde de cum reusesti sa te vinzi si de noroc. Sunt cativa pe aici pe forum si pe chat care  si-au gasit de munca in zile de la aplicare.

  Cat despre domeniul ala, doar sa gasesti pe cineva in domeniu sa-l intrebi ce si cum este, dar si aia e o opinie subiectiva pentru ca iti va spune din perspectiva lui si nu reflecta neaparat realitatea.

  ar fii sa recomandati ca si provincie stat care ar fi cea mai buna zona de trait si locuit care sa fie si stabila economic ptr un inginer mechanic cu specializare drafting design pe mecanice sa zicem gen Caterpillar, tanks on trailers, custom body trucks, si ptr un chimist specializat pe organic annorganic sa zicem de la pfarmaceutical la petrol ape etc, ambi putem sa transferam skiils rapid si efficient pe domenii aferente, multumesc frumos.

  vezi: https://www.seek.com.au/
 • Multumesc frumos de raspunsuri apreciez.

 • si pe acest link seek ai vreo ideie cum pot gasi mai usor informatiile care ma intereseaza meris mult

 • @albisor17 said:
  si pe acest link seek ai vreo ideie cum pot gasi mai usor informatiile care ma intereseaza meris mult

  Seek este un portal de cautare de locuri de munca. Este destul de usor de folosit. Incearca-ti norocul acolo si vezi care e zona cea mai buna de emigrat pentru meseriile voastre.

 • mersi mult o sa incerc sa sap acolo mersi fain