Astazi am scris un email unei persoane tare dragi mie despre procedura de emigrare in Australia si ma gandesc ca poate ar fi util si altora ...
Sper sa ma fac usor inteles si sa nu va ametesc prea tare. Procedura este relativ simpla.
Websitul oficial: http://www.immi.gov.au (tot ce scrie pe oricare website oficial, e lege).
Sunt multe tipuri de viza, ce va intereseaza pe voi ar fi doar 2 vize: 189 si 190. Acestea sunt vize permanente.
Vizele 189 si 190 sunt aproape identice, doar 3 diferente intre ele:

    190 - are nevoie de sponsorizare din partea unui stat

    190 - esti restrictionat 2 ani de zile sa ramai in statul care te sponsorizeaza

    190 - sponsorizare inseamna ca viza se ia mai repede. Nu inseamna sponsorizare in adevaratul sens al cuvantului.
Preambul:...continuare


Nu sunt comentarii - Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii
-- Vezi mai multe articole



Al 5-lea an la rand cand Melbourne este desemnat cel mai bun oras din lume pentru traii. Adelaide urmeaza pe locul 5, Sydney ocupand locul 6 iar Perth locul 9. 
 ...continuare


Nu sunt comentarii - Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii
-- Vezi mai multe articole

Comentarii recente

Multumesc pentru raspunsuri.  Acum incerc sa vad ce variante mai am. Sa-mi schimb meseria....ar fi a treia oara. Nu cred ca mai am nervi. Poate daca ma fac coafeza :). O seara frumoasa!

Eu am incercat prin 2004 sa-mi echivalez diploma de arhitect (Fac. Iasi) si dupa 6 luni, 1000$ si vreo 5 telefoane date la ei, mi-au dat tot raspuns negativ. Am cunoscut un arhitect care a facut fac...

Nu ai incercat sa iei legatura cu ei si sa vezi care sunt variantele ?

Da am trecut prin asta , nu a fost deloc usor .De la inceperea cursurilor pana la obtinerea permanent residency deci in 2 ani au schimbat legislatia de 3-4 ori si de fiecare data am avut senzatia ca...

SI 175 nu a fost inlocuita acum catva ani cu 189? La conditiile fiecarei vize scrie data limita pana cand trebuie sa intri in tara. dupa aia faci ce vrei iesi,intri ,ramai etc.

Articol: migratie
holiday & work visa e cumva ca turist viza dar cu drept de munca. Romania nu face parte din tarile cu care Australia are parteneriat H&W visa, deci ca si in cazul turist visa fiecare trebuie...

Una e gardu' si alta e sa vezi leopardu' :) trebuie sa vii sa traiesti aici ca sa intelegi ca cifrele alea sunt f orientative si prezinta o statistica f subiectiva. Poti trai f bine cu un sfert din...

Daca esti un tanar pasionat de frigotehnie si  AC uri cu intentii de a te stabili in Brisbane poti sa-mi scrii pe privat

Comentariu: Buna. Am 33 de ani, sunt căsătorită si am doi copii (3 ani si 7 ani), am terminat o facultate de inginerie mecanica de 5 ani la zi, master in management si o facultate...

Articol: migratie
El are viza de holyday&work pe 12 luni. Nu e permanenta. Si am înțeles ca după 12 luni poate sa o prelungească cu încă 12 luni nemaifiind nevoie sa părăsească teritoriul. El o are deja , trebuie...

Salut,   Viza este Skilled-Independent 175.    

   Mda...cam asta era si concluzia mea dupa ce am citit site-ul lor si pe diagonala.   Businessul meu fiind online il pot manageria de oriunde, dar nu si daca trebuie sa ma...

Certificatul(IELTS) NU expira in 2 ani. Organizatia recomanda ca cel care accepta certificatul ca si document sa-l accepte daca este nu mai vechi de 2 ani. NU expira, este doar o recomandare. Scrie...

Ionut, Ce fel de viza este ?

Articol: migratie
Nu tre' sa fi casatorit ca sa obtii si tu viza. Desi daca el o are deja si tu nu este alta procedura. Vezi si asta: http://www.emigrareaustralia.info/articol/dovezi-necesare-pentru-dovedirea-...