Echivalare job

2»

Comentarii

  • Păi inca nu am echivalat-o. Ideea este ca eu am mai multe calificări. Am terminat facultatea de științe economice la o facultate de stat, am diploma de fotograf profesionist si diploma de tâmplar, toate cu ștampila ministerului muncii(parca). Eu produc mobilier (am firma mea si sunt angajat la mine pe postul de tamplar calificat) si am vazut ca meseria "cabinetmaker" este pe lista de priorități pentru visa 189. Si ma întrebam cum sa fac sa o echivaleze.
    Si sunt putin dezorientat ca nu stiu cu ce sa incep pt a depune EOI. Ma gândeam sa le trimit lor un mail, celor de la immigration australia, dar mi-ar fi mult mai util sa aflu de la cei care deja au aplicat si au obținut viză, pașii pe care i-au făcut. Și consider că acesta cu recunoașterea meseriei este unul dintre cei mai importanți pași. Multumesc!
  • Bogdan, asa dupa cum (sper ca) ai vazut, in procesul de obtinere a vizei trebuie sa te asiguri, ca prim pas, ca poti obtine punctajul cerut de immi. Apoi vezi care sunt urmatorii pasi (IELTS, echivalare studii+experienta...) si asa o iei usor la drum. Nu ma pricep la a pune linkuri dar sper ca printr-un copy-paste aici ar putea sa mearga. Acceseaza https://emigrareaustralia.info/discussion/624/procedura-emigrare-australia#latest si vezi ce si cum apoi.
    De asemenea, tine cont in calculele tale de faptul ca se cam doreste reducerea locurilor respectiv al vizelor in viitorul apropiat (populatia a cam crescut si infrastructura nu mai face fata, populatia devine stesata si preseaza autoritatile sa faca ceva, aici metoda asta de cele mai multe ori functioneaza spre deosebire de...).
    Bafta si spor

  • Multumesc frumos pentru răspunsuri!